Ben jij dit?


Je doet zo je best om je tribe te bouwen op Instagram, maar het wil maar niet lukken. Behalve een like van je beste vriendin en je moeder kom je geen stap verder.

Je raakt met de dag gefrustreerder, want waarom lukt het al die anderen wel om hun communities te bouwen en harken ze de ene na de andere volger binnen?

 

Of je bent al lekker op weg op Instagram, maar bent nog niet helemaal 100% overtuigd van wat de juiste route is voor jouw business.

Van het idee om de touwtjes volledig uit handen te geven krijg je lichte hartkloppingen, dus 1 ding is zeker:
Jij gaat dit zelf rocken.
En met de Instagram training stoom je jezelf helemaal klaar voor booming business op Insta!
Let’s go!

nathan-dumlao-508965-unsplash

 

Waarom een Instagram training?

 

‘One size fits all’ is niet altijd van toepassing.
En juist daarom is het fijn om een plan te hebben wat volledig is afgestemd op jouw bedrijf. Jouw doelgroep. Jouw producten en diensten.

Ik geef jou je eigen training, afgestemd op jouw weg naar succes op Instagram.
Boordevol concrete doelen, strategieën, actiepunten en handige tips.

Na deze 1:1 training kun je vervolgens zelf vol vertrouwen aan de slag om te gaan shinen op social media!

Dit is wat je kunt verwachten van de 1:1 training:

 

Intake
Ik wil alles van je weten zodat ik je gericht kan helpen. Je ontvangt van mij een intake-formulier, en we plannen een call in om zo goed mogelijk van start te gaan. Tijdens dit gesprek gaan we bespreken waar jouw behoeftes liggen, wat je doelstellingen zijn en wat je uit de samenwerking wilt halen, zodat ik je optimaal kan helpen. Dit gesprek duurt ongeveer 30 minuten, en vindt plaats via Skype, of telefonisch. 

Trainingsdag
Na de intake werk ik aan jouw Instagram training, afgestemd op jouw weg naar succes op Instagram.
Boordevol concrete actiepunten en handige tips. Niet alleen maar taaie materie, maar juist inspirerende opdrachten om direct mee aan de slag te gaan zodat je meteen resultaat ziet.
Tijdens ons intakegesprek heb jij me al volledig in jouw wereld meegenomen, en weet ik precies waar jij nog vastloopt en stappen kunt maken. In ongeveer 4 uur tijd gaan we al jouw social media kanalen onder de loep nemen. De training vindt bij voorkeur plaats bij mij op kantoor, of in overleg op een andere locatie. Samen bepalen we vervolgens jouw doelen, strategieën en tactieken, en leer ik je alles over hoe je Instagram optimaal in kunt zetten voor jouw onderneming. 

Geen poespas
Geen moeilijke en onbegrijpelijke taal. Ik leg je alles helder en concreet uit, zodat je niet hoeft te worstelen met vakjargon waardoor je de kern niet begrijpt. Social media zonder poespas noem ik dat. 

Efficient 
Je hebt waarschijnlijk genoeg te doen elke dag, dus daarom probeer ik je juist die handvatten te geven die je het beste resultaat geven, zonder dat je hier naast het runnen van je onderneming heel veel kostbare uren mee kwijt bent.

Nazorg 
Mocht je na een tijdje toch nog vragen hebben, dan wil ik je hier uiteraard nog graag mee helpen! Daarom plannen we ongeveer een maand na de training nog een feedback call in, zodat ik al jouw vragen kan beantwoorden. Dit gesprek vindt plaats via Skype of telefoon. 

01

Het is jouw training, jouw plan, passend bij jouw bedrijf.
Dus geen kant en klare training, maar custom made, passend bij jouw ‘road to success’.

02

We stemmen alles samen af, 
afhankelijk van jouw belangrijkste doelstellingen.

03

Nooit meer gissen over wat je moet posten. We gaan werken met verschillende content thema’s die je eenvoudig in een social planning giet. Meer vrije tijd voor jou!

04

Enkele weken na jouw vliegende start kijken we samen naar de voortgang in een 30 minuten durend feedbackgesprek. Hier kun je nog vragen op me afvuren en scherp ik nog aan waar nodig.

30 minuten gesprek intakegesprek, telefonisch of via Skype 

Custom made 1:1 Instagram training, 100% gericht op jouw onderneming, boordevol concrete actiepunten en handige tips.

Nazorg d.m.v. feedbackgesprek om zeker te weten dat je helemaal happy bent, en klaar bent om te gaan shinen op Instagram!

Veelgestelde vragen

 

Voor wie is deze training interessant?
Deze training is interessant voor iedereen die meer wil halen uit Instagram marketing. Of je nu ondernemer bent, blogger, influencer, marketeer, of hobbyist, als jij meer wilt leren over Instagram dan ben je hier aan het goede adres. 

 

Hoe lang duurt het traject in totaal?
In totaal zijn er 3 contactmomenten. We starten met het intakegesprek, zodat ik precies weet hoe ik jou het beste kan helpen. Ongeveer twee tot vier weken later (afhankelijk van beschikbaarheid) vindt de 1:1 trainingsdag plaats. En vervolgens hebben we na ongeveer een maand weer contact voor een feedbackgesprek. 

 

Ik ben nog niet zo bekend met Instagram, is dat een probleem?
Nee, dat is absoluut geen probleem. Tijdens de intake stemmen we af over welke kennis je al beschikt, en waar je meer over wilt leren, zo is de training altijd passend bij jouw kennisniveau. 

 

Meeten we in real life, of via Skype en/of telefoon? 
De intake vindt plaats via telefoon of Skype (of andere video-bel dienst).
De 1:1 training vindt bij voorkeur plaats op mijn kantoor in Liempde, Noord-Brabant, of in overleg op een andere locatie.
En het feedbackgesprek vindt plaats via telefoon of Skype.
Je hoeft er dus niet eens steeds de deur voor uit (hallo yoga pants!).

 

Maar wat als ik toch nog vast loop na een tijdje?
Ik blijf in de buurt, dus no worries. Een maand na de training kijken we samen hoe je er voor staat en kun je me nog volop vragen stellen. Dit doen we tijdens een 30 minuten feedbackcall via telefoon of Skype. 

 

 

Review Label Legendz

Wat anderen zeggen:

Via via in contact gekomen met Sanne om eens een goed kopje koffie te komen drinken bij ons op kantoor met de vraag om ons beter wegwijs te maken in het social media landschap.
En of dat gelukt is!
Sanne heeft een geweldig custom made strategisch plan van aanpak geschreven voor ons gericht op de kanalen Instagram, Pinterest en LinkedIn.

De tips & tricks + do’s & don’ts welke hierin benoemd worden hebben we dagelijks nog plezier van.

De boodschap blijf dicht bij jezelf want hiermee maak je echt onderscheid op deze platformen is hier al een tegelspreuk geworden.

Ook bij andere klanten van ons hebben we Socially Sanne al geïntroduceerd en deze zijn ook zeer enthousiast over haar heldere plan van aanpak.

Ik zou zeggen zorg voor goede koffie en laat je aangenaam verrassen door Socially Sanne.
 
– Ron – Label Legendz

 

Super dat je er echt voor gaat. Jij gaat zó rocken op Instagram!

Waar wacht je nog op? Stuur me een berichtje, dan gaan we snel samen aan de slag!