Vraag een gratis Pinterest marketing strategie sessie aan

Maak kans op een gratis Pinterest strategie sessie van 45 minuten

Ik zie het echt als een uitdaging om meer onderneemsters enthousiast te krijgen voor Pinterest marketing. Het is namelijk zo’n krachtige tool. Maar veel onderneemster denken dat dit nog vooral voor ‘eigen’ gebruik is.

Er hangt nog een beeld om Pinterest dat het alleen interessant is om interieur inspiratie op te doen en om kapsels en recepten op te bewaren. Maar het zoveel meer dan dat! Pinterest als marketing kanaal inzetten is echt wat heel anders dan alleen ideeën en inspiratie bewaren op Pinterest borden.

En ik vind het belangrijk om gedreven onderneemsters zoals jij in te laten zien hoe jij je bereik kunt vergroten, in heel weinig tijd.

Daarom selecteer ik elke maand 2 ondernemers voor een gratis strategie sessie.

sanne raaimakers socially sanne pinterest business school
Als je bent geselecteerd voor een strategie sessie neem ik persoonlijk contact met je op om een datum en tijdstip te plannen.

Als je niet geselecteerd bent wordt je niet automatisch doorgeschoven naar de volgende maand, maar je mag altijd opnieuw meedoen.

 

Je kunt je aanmelden voor de gratis Pinterest strategie sessie ongeacht of je Pinterest al wel of niet zakelijk inzet.

Misschien heb je al vaker enthousiaste verhalen gehoord over Pinterest, en wil je weten hoe jij het in kunt zetten. Ik denk met je mee!

Of misschien ben je juist al heel actief op Pinterest, maar wil je tips om verder door te groeien en een extra paar ogen die vanuit een andere bril met je meekijken.

Waar jij nu ook staat, ik geef je direct een aantal concrete tips en inzichten op basis van je antwoorden in het vragenformulier.

 

Misschien tot snel!

Liefs Sanne