1 op 1 Content Coaching programma voor online ondernemers
Socially Sanne - social media marketing blog met tips, trends, artikelen en video's over Instagram, Pinterest, social media, content marketing en online marketing


Kei in Content
Coach Programma

 

Socially Sanne || sociallysanne.nl

Ben je het beu dat je jouw concurrenten aan je voorbij ziet gaan?

 

Dan is het tijd voor betere content.

In mijn programma ‘Kei in Content’ help ik jou om supergoed te worden in het consistent delen van kei sterke content op de juiste kanalen.

Nooit meer twijfelen over waar je over moet posten. Geen smoesjes meer dat je te weinig tijd hebt, of dat je niet genoeg foto’s hebt.

We gaan aan de slag met het ontwikkelen én implementeren van een sterke online content strategie, waarmee jij klanten aantrekt waar je super enthousiast van wordt.

Vervolgens creëren we hier een content planning bij, zodat je nooit meer hoeft te gissen naar ‘iets’ om over te posten. We kijken welke kanalen het beste passen bij jou én jouw onderneming, en ik help je deze kanalen onder de knie te krijgen en te implementeren in jouw strategie.

Denk je nu: “Oh boy, dit is precies wat ik nodig heb!”, plan dan via onderstaande knop een vrijblijvende call in om te kijken of we een goede match zijn, of lees nog even verder.

Het draait om jou

Ben je coach, of verkoop je trainingen of diensten, en heb je het gevoel dat je nog veel meer kunt halen uit je online zichtbaarheid?

Je hebt een duidelijk aanbod en hebt ook al klanten waar je graag mee werkt, maar je voelt dat je nog meer in je hebt.

Je weet dat het belangrijk is om jouw kennis te delen met de wereld, en dat je door dit consistent te doen veel meer klanten zult aantrekken. Maar weet je gewoon niet waar je moet beginnen? Of, als je heel eerlijk bent maak je er simpelweg te weinig tijd voor vrij.

I get it, want ik stond ooit in jouw schoenen…

Daarom heb ik het ‘Kei in Content’ programma ontwikkeld voor ondernemers die klaar zijn om consistent nieuwe én terugkerende klanten aan te trekken door middel van het delen van kei goede content.

Niet ‘zo nu en dan’.

Nee. Consistent. En met een duidelijk plan.

Socially Sanne || sociallysanne.nl

Hoe fijn zou het zijn als je jouw ideale klant telkens weer inspireert, waardoor jij écht een verschil maakt in iemands leven!

Dat je berichten ontvangt van enthousiaste klanten die zo blij zijn dat jij ze verder hebt geholpen.
Klanten die in de rij staan voor alle nieuwe producten die jij op de markt brengt.

Niet alleen volgers, maar trouwe (kopende) fans.

Dit is precies hoe jij je het voor je zag toen je je handtekening zette bij de Kamer van Koophandel.

In het programma ga ik met jou aan de slag om jezelf van je sterkste kant te laten zien, zodat je echt resultaten gaat halen met jouw eigen online content strategie.

 

 • Nooit meer verlegen zitten om content ideeen.
 • Eindelijk regelmaat in het delen van blogs, posts en andere content
 • Werken volgens een plan, in plaats van whatever er op dat moment te binnen schiet
 • Meer bereik en zichtbaarheid onder de klanten die je ook wílt bereiken
 • Meer leads van mensen die staan te trappelen om meer van jou te horen
 • Meer omzet van klanten die vol vertrouwen jouw aanbod kopen
 • Veel gestructureerder werken zodat je meer tijd vrij kunt maken voor andere werkzaamheden, nóg meer contentcreatie of cocktails op het strand (no judgement)
 • Meer peace of mind, en laten we eerlijk zijn, wie wil dat nou niet

Ik geloof er echt in dat jij je kunt onderscheiden door content te delen die recht uit je hart komt. Content waarmee je jouw expertise kunt tonen waardoor jij de go-to person wordt in jouw vakgebied. Content waarmee je direct zorgt voor connectie en vertrouwen. Dát is iets waarmee jij je echt kunt onderscheiden.

Stop met aanrommelen aan ga aan de slag met een strategie die past bij jouw manier van ondernemen, én jouw agenda

Waarschijnlijk heb je zoveel te doen in en aan je bedrijf, dat je niet weet waar te beginnen. Content maken zoals blogs, video’s of zelfs social media posts schieten er vaak bij in.
Voor dat je er erg in hebt is er weer een week voorbij gevlogen en heb je welgeteld 0 content items gedeeld waarmee je jouw expertise deelt.
Weer een gemiste kans.
Ik snap volkomen waar jj nu staat, want ik heb met dezelfde struggles geworsteld als jij. Daarom weet ik wat jij nodig hebt. Een duidelijk plan, een strategie die past bij jóuw planning en jóuw doelen, zodat jij voor eeuwig afscheid neemt van al die belemmerende overtuigingen (geen tijd, niet de juiste skills, etc) en echt gaat bouwen áán je onderneming.
No more excuses.

Hoe ziet het programma er uit?

Gedurende 12 weken gaan we samen aan de slag met jouw online content strategie. We beginnen bij het begin: wat doe je nu of heb je gedaan, en welke resultaten zien we. Waar wil je naar toe en hoe kan sterke content je hierbij helpen.
 • Persoonlijke 1-op-1 begeleiding van mij
 • Uitgebreid werkboek vol informatie, tips & tricks over online content marketing
 • Persoonlijk contact (aka stok achter de deur)
 • Vragen stellen en feedback op jouw content (VIP PLUS programma)
 • Een concreet plan zodat je óók na de 12 weken weet hoe je zelfstandig verder kunt
 • Online omgeving met ondersteunende mateialen waaronder trainingen op gebied van social media en content marketing.

Wat houdt het traject praktisch gezien in?

Het doel van het programma is heel persoonlijk. Je weet al wel dát het delen van waardevolle content belangrijk is om jezelf te onderscheiden binnen jouw gebied, maar hebt geen idee waar je moet starten. Of misschien heb je al wel een beeld van wat je allemaal wilt delen, maar onbtreekt een concrete strategie waardoor er uiteindelijk nauwelijks of niets online komt.

Waar jij nu ook staat, we gaan samen werken aan een plan dat voor jou werkt.
Wat houdt het programma precies in?

 

Kick-off

 • Kennismakingsgesprek via Zoom, zodat we elkaar alvast persoonlijk leren kennen voordat we intensief samen gaan werken. Even voelen of we op op 1 lijn zitten, er een klik is en het voor beide partijen een dikke YES is.
 • Een uitgebreide vragenlijst zodat ik jou, je bedrijf, je struggles én sterke punten beter leer kennen, zodat we heel doelgericht aan de slag kunnen

 

 

COACHINGSESSIES

Week 1 (1 x 120 minuten)

 • We starten met een uitgebreide 1-op-1 meeting via Zoom. Tijdens deze meeting gaan we naar aanleiding van jouw antwoorden uit de vragenlijst concrete doelen bepalen, brainstormen en een start maken aan jouw contentstrategie.
 • We bepalen samen welke kanalen en onderwerpen voor jou het belangrijkst zijn om dieper in te duiken tijdens de sessies in de weken daarna.
 • Je ontvangt een uitgebreid werkboek vol concrete tips, informatie en andere zaken die jou gaan helpen de komende weken een daarna.
 • Daarnaast krijg je toegang tot de online omgeving waarin je trainingen en E-books vindt over uiteenlopende onderwerpen die je op weg gaan helpen.


Week 2 t/m 8 wekelijkse strategiesessie van 60 minuten

 • Elke week hebben we een strategiecall van 60 minuten om dieper in de onderwerpen te duiken die we tijdens onze kick off hebben vastgesteld. Je krijgt tijdens deze sessies training over het specifieke kanaal, ik geef je begeleiding waar nodig met bijvoorbeeld implementatie en ook bespreken we waar je op dat moment staat, waar je tegen aan loopt, wat goed gaat en wat de logische vervolgstappen zijn. Hierbij coach ik je actief om eventuele blokkades weg te nemen, uitdagingen om te buigen, kansen te pakken en daadwerkelijk aan de slag te gaan.
  Ik zorg er voor dat je vol vertrouwen in beweging blijft, en ben jouw stok achter de deur (met af en toe en liefdevolle schop onder je kont 😉).


Week 12 (1 x 60 minuten)

 • Nadat je na week 8 zelf verder aan de slag gaat met jouw doelen en de kanalen en strategie die we heirvoor hebben opgezet, sluiten we het programma samen af met een 60 minuten durende 1-op-1 call. We bespreken jouw nieuwe focus, tackelen nog eventuele mindstruggles of technische zaken. Hierna kun jij volledig zelfstandig aan de slag met jouw contentstrategie.

 

 

VIP PLUS: FEEDBACK

Ik wil dat je continue lekker vooruit kunt en niet meer vastblijft zitten in je hoofd. Om die reden kun je mij gedurende het hele programma mailen of appen met al jouw vragen. Deze vragen zijn bijvoorbeeld bedoeld om bijvoorbeeld technische problemen op te lossen (of je advies hierin te geven) en gericht op jouw content. Ik kijk met alle liefde mee naar je social media posts, blogs en mailings, of als je even een peptalk nodig hebt; ik sta voor je klaar!

 

Mocht je na de 12 weken fijn vinden als ik nog af en toe over je schouder mee kijk, dan kunnen we altijd losse sessies inplannen wanneer jij hier behoefte aan hebt.

 


VIP PLUS

De investering voor dit 3 maanden traject is €1.497,- ex btw, instappen is op elk moment mogelijk.

In dit programma krijg je wekelijkse coaching en kun je je content insturen voor feedback.

Betaling in termijnen is mogelijk

 

Het programma is 100% voor jou als:

 

 • Je zelfstandig onderneemster bent zoals coach, trainer, kennisondernemer, ondernemer met een (online) programma of andere diensten levert.
 • Jij gelooft in jouw onderneming, je hebt je aanbod en je doelgroep helder voor ogen en weet waar je naar toe wilt groeien.
 • Je óf geen idee hebt waar over te delen en hoe dit aan te pakken, óf het juist allemaal wel weet, maar de structuur en de stok achter de deur mist om consistent door te pakken.
 • Jouw onderneming geen hobby is, work hard, play hard is jouw motto, dus als je weet dat succes niet (altijd) komt aangewaaid.
 • Jij niet kan wachten om een duidelijke richting te krijgen voor je content creatie, boordevol inspiratie voor maanden aan nieuwe content.
 • Je er niet vies van bent om de handen uit de mouwen te steken.
 • Je bereid bent om de komende 3 maanden waar nodig tijd vrij te maken voor dit programma, zodat je hierdoor later juist tijd kunt besparen doordat je een gestroomlijnd systeem hebt.
 • Je onderneming je een bepaalde drive geeft om een bijdrage te leveren aan jouw klanten door middel van het delen van waardevolle content.
 • Je het spannend vindt om online zichtbaar te zijn, dit is een stuk mindset waar we zeker aan kunnen werken, en geen reden om dit programma niet te volgen.

Het programma is NIET voor jou als:

 

 • Je niet inziet waarom het delen van waardevolle content jou verder gaat helpen. Ik raad je aan om je hier eerst in te verdiepen zodat je de waarde hiervan inziet.
 • Je alleen maar ad hoc content wilt plannen, en niet volgens een voorbedacht plan. Dit is namelijk een groot onderdeel van dit programma, als dit niet jouw stijl is dan raad ik je dit programma af.
 • Je nog geen eigen website of kanaal hebt waar je je klanten kunt bereiken en aan je kunt binden.
 • Je nog geen idee hebt wat jouw aanbod precies is en welke klanten je aan je wilt binden.

Hoe gaat een contentstrategie jou helpen?

Een website online gooien en af en toe wat posten gaat je niet meer klanten opleveren. Hiervoor zul je tegenwoordig echt meer voor moeten doen.

Doordat je consistent waardevolle content deelt met je publiek, word jij gezien als dé expert in jouw vakgebied, dus echt een no brainer om met jou aan de slag te gaan!

Bedenk je eens hoeveel rust dit geeft, als je weet dat je content kunt creëren vanuit flow zonder telkens opnieuw het wiel uit te hoeven vinden 😎

Laat die klanten maar komen, hoor!

Veelgestelde vragen:

Is het een online training?
Nee, het is een 12 weken durend traject waarin we online gaan samenwerken via Zoom of desgewenst een andere online beldienst. In het werkboek vind je naast praktische en behulpzame opdrachten ook theorie, maar het is geen individuele online training. Je krijgt veel persoonlijke begeleiding dus je staat er niet alleen voor.

Wanneer begint dit programma?
Nadat we allebei enthousiast zijn geworden tijdens het kennismakingsgesprek, leggen we de agenda’s naast elkaar en bepalen we wanneer we samen van start gaan. Je kunt starten wanneer jou dit uitkomt, er is geen vaste startdatum aan verbonden.

Kan ik in termijnen betalen?
Ja, je kunt in overleg in meerdere maandelijkse termijnen betalen.

Is er ook een groepsprogramma?
Indien er voldoende vraag is naar een groepsprogramma dan zal deze er zeker komen. Maar op dit moment enkel de invdividuele begeleiding.

Is het volledig zelfstandig, of krijg je hulp?
Je krijgt uitgebreide persoonlijke begeleiding en kun je je content insturen voor feedback. Zo blijf je gemotiveerd en krijg je je nieuwe gewoontes sneller onder controle.

Ik heb een webshop, is dit programma dan ook geschikt voor mij?
In dat geval plan ik graag een kennismakingssgesprek met je in om te kijken of we op 1 lijn zitten. In veel gevallen past het heel goed samen, maar niet altijd. Dus om er zeker van te zijn dat onze ideeen met elkaar matchen bel ik graag met je. Plan eenvoudig een vrijblijvend gesprek in via onderstaande gele knop.

Hoe kan ik betalen?
Vooraf aan de samenwerking ontvang je een factuur, deze kun je zelf overmaken. Bij betaling in termijnen krijg je een periodieke factuur per maand.

Wanneer gaan we starten?
Ik wil heel graag eerst even met je bellen zodat we elkaar al een beetje kennen voordat we zo intensief gaan samenwerken. Als blijkt dat we een goede match zijn, dan ontvang je van mij een mail met daarin linkjes naar mijn agenda waarmee je zelf al onze meetings kunt inplannen, je ontvangt een vragenlijst en het werkboek zodat je super goed van start kunt gaan. Zo kunnen we lekker snel en concreet samen aan de slag!

Stop voor altijd met doelloos aanrommelen en start met een contentstrategie die werkt voor jou

Socially Sanne || sociallysanne.nl

Meer over mij

Met een jarenlange achtergrond als online marketeer weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om waardevolle content te delen om hiermee super fijne klanten aan je te binden.
Dus nadat ik had besloten mijn baan in loondienst op te zeggen en mijn eigen bedrijf te starten, ging ik direct enthousiast aan de slag.

Maar, en dit klinkt jou misschien ook bekend in de oren, al snel kwam ik er achter dat het nog best wel aanpoten was om én het werk voor klanten te doen, acquisitie te plegen, alle andere randzaken die komen kijken bij het ondernemerschap, én als cherry on the top goede content te delen!

Al snel kwam er een huge gap tussen mijn social posts, (en vooral mijn blogs), en was er nog maar weinig over van mijn goede voornemens voor het regelmatig posten.

Damn, viel dat even tegen.

Tijd voor verandering. Ik ging goed kijken naar mijn sterkere punten (content ideeën bedenken) en mijn zwakkere punten (planning) om deze samen tot een plan te kneden wat wél voor mij werkt.

Denk je dat dit binnen no time lukte?
No way. Hier gingen echt wel even tijd overheen voordat ik een helder beeld had van
– welke kanalen ik definitief wel en niet ging inzetten
– over welke onderwerpen ik ging praten en wanneer
– hoe deze onderwerpen een deel uitmaken van het complete plaatje
– en hoe je dit allemaal vol kunt houden naast al je andere werkzaamheden

Maar doordat ik hier inmiddels zoveel ervaring mee heb, schud ik dit voor andere ondernemers veel makkelijker uit de mouw.

Is mijn hele content planning nu 100% tip top?
Dat zou ik niet willen zeggen. Soms wordt er bij mij ook wel eens roet in het eten gegooid (denk aan onverwacht zieke kinderen thuis, de hele Corona situatie, nieuw aanbod wat een plekje moet vinden in de planning, en soms ook wel eens geen zin).

Maar juist op deze momenten besef ik me hoe waardevol het is om een heldere strategie te hebben om op terug te vallen. Hierdoor kan ik snel herpakken en weer met volle moed én focus aan de slag met mijn content.
En in dat opzicht heb ik veel meer rust in mijn hoofd, én creëer ik betere content waarmee ik elke dag de mensen bereik die ik wíl bereiken.

En dat is enorm waardevol.

×